TRAVESSA AL PORT

29ª travessa al Port del Masnou 2023!

El diumenge 2 de juliol se celebrarà la 29ª Travessa al Port del Masnou 2023, Memorial Rosa Isabel Artal. En el següent fitxer trobareu la normativa i tot el procediment per a fer la inscripció. Reglament Travessa al Port del Masnou 2023.Com els altres anys  hi haurà cursa curta (600 m) i llarga (1200 m) per totes les categories excepte els benjamins i alevins (fins als 13 anys), que només podran fer la curta. Totes les inscripcions s’hauran de fer a través d’aquest enllaç:  INSCRIPCIÓ TRAVESSA 2023

La inscripció té un cost de 12 €. (18 € el mateix dia de la prova). L’organització disposa d’una assegurança per a tots els nedadors, per tant tothom està cobert en cas d’accident. El termini d’inscripció es tancarà el Dissabte 1de juny a les 10.00h o quan s’arribi a 250 participants.

IMPORTANT:

Recollida de xip i casquet amb dorsal a partir de les 8:15h i fins 20 minuts abans de la sortida, al mateix espai de la Travessa.

Recordeu que la Travessa és SENSE NEOPRÉ

Abans de l’inici de cada prova, la bocana del port esta oberta i poden entrar i sortir baixells. El regalment especifica que no esta permès tirar-se a l’aigua abans de la sortida. Si algú es tira a l’aigua per escalfar ho fa sota la seva responabilitat i NO ESTA COBERT PER LASSEGURANÇA.

Bona travessa a tothom!